Main menu

Otroška igrala VREDNOST

Ko ustvarjamo nova otroška igrala za otroška igrišča iz lesa robinije Ecoplay, je naš glavni poudarek na tem, kako bodo otroci uživali v igri na njem in kako bo varno – izdelano v skladu s SIST EN 1176.

Zato sta ves trud in vsaka dizajnerska izbira podrejena temu cilju. Že vgrajena otroška igrala iz lesa robinije Ecoplay nam kažejo, da jih otroči obožujejo do te mere, da se na njih igrajo tudi takrat, ko je vreme mrzlo, tik pred dežjem in skoraj temno. Kot evropski proizvajalec ročno izdelanih otroških igral iz robinije smo veseli, ko vidimo, da so otroci zadovoljni z opremo za igrišča, ki jo izdelujemo, saj imajo na njej res veliko dela. Veliko možnosti in veliko težavnostnih stopenj. Radi jih vidimo, kako rastejo v svojih sposobnostih, vsak dan postajajo bolj spretni in doživljajo uspehe, se naučijo ne odnehati in biti vztrajni, kar je veščina potrebna za celo življenje.

Za to so odlična otroška igrala iz rubrike Motoric Multiplay iz lesa robinije. Večjim modelom, kot sta 17102 in 17101:

smo pridružili neverjetne modele z veliko vadbenimi aktivnostmi, ki jih je mogoče namestiti na manjša območja, kot sta 17204 in 17207:

Tako imamo 8 novih motoričnih multiplay modelov za otroška igrišča iz lesa robinije: 4 otroška igrala s toboganom višine 200 cm in 4 otroška igrala s toboganom višine 150 cm.

Vsako otroško igralo ponuja veliko možnosti za gibanje in zabavo ter daje večjim otrokom in mladostnikom prostor, ki ga potrebujejo za druženje in odklop.
Visoke zgornje mreže dajejo prostor za sprostitev od vseh miselnih aktivnosti in stresa. Ko se osredotočajo na fizične izzive, mladi začutijo stik s seboj in okoljem, ki jih obdaja.
To je odlično, saj  čez dan veliko časa posvetijo miselnim dejavnostim in sedenju. Telesna aktivnost prinaša zdravje, dobro razpoloženje in razvoj.

Imamo tudi 6 novih modelov ladij za otroška igrišča iz lesa robinije od dolžine 5 metrov do 9,3 metra, ki so dodani 5 večjim modelom, ki merijo od dolžine 9,4 metra do 16 metrov.
Nova otroška igrala ladje so namenjene tudi manjšim otrokom - malčki se lahko igrajo tudi na spodnjih elementih.

Oblikovali smo 2 ladji za otroška igrišča s tobogani na višini 150 in 100 cm: model 16104 kot didaktično glasbena ladja in model 11307 kot didaktična ladja za igro v mivki.

Otroško igralo ladja 16104 ponuja tudi 4 didaktične elemente in 4 glasbila za zunanja otroška igrišča.
Ta ladja je namenjena vsem otrokom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tako se lahko vsi otroci igrajo skupaj in se imajo lepo.

Otroško igralo ladja 11307 ponuja otrokom več mehanizmov za igro v mivki: dvigala, spuste, mline, igralne mize, tehtnico za otroško igrišče in zunanjo kuhinjo za otroško igrišče, opremljeno z resnično kuhinjsko posodo iz nerjavečega jekla.
Ponuja tudi 2 didaktična elementa: vrtečo se optično iluzijo in uro z vrtečimi se urnimi kazalci, ladijsko krmilo in 2 okraska: sidro in delfina. Taka otroška igrala resnično navdušijo otroke, saj jim ponujajo ogromno.

Nato smo zasnovali 2 ladji za otroška igrišča iz robinije s tobogani na višini 100 cm: otroško igralo 16105 kot didaktično glasbeno ladjo in otroško igralo 11308 kot didaktično ladjo za igro v mivki.

Otroško igralo ladja 16105 za otroška igrišča iz robinije ponuja tudi 4 didaktične elemente in 4 glasbila za zunanja igrišča ter 2 klopi.
Tudi ta ladja je namenjena vsem otrokom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tako se lahko vsi otroci igrajo skupaj, sodelujejo drug z drugim in delijo svoje talente. Taka otroška igrala ustvarjajo odlično okolje za razvoj in sprostitev otrok.

Otroško igralo ladja 11308 ponuja tudi več mehanizmov za igro s peskom: dvigala, spuste, mline, igralne mize, tehtnico za otroška igrišča in zunanjo kuhinjo, opremljeno s kuhinjsko posodo iz resničnega nerjavečega jekla in 2 klopema za počitek otrok med aktivnostmi.
Ponuja tudi 2 didaktična elementa: vrtečo se optično iluzijo in uro z vrtljivimi urnimi kazalci, manjše ladijsko krmilo in 2 dekorja: sidro in delfina. Otroška igrala, ki otrokom ponujajo vse to, so tipična za nas kot proizvajalca igral najvišje kakovosti, ki so zasnovana v celoti z mislijo na otroka.

Kot manjši smo zasnovali 2 ladji za otroška igrišča iz robinije z vsemi aktivnostmi na tleh: otroško igralo model 16106 kot didaktično glasbeno ladjo in otroško igralo model 11309 kot didaktično ladjo za igro v mivki.

Otroško igralo ladja 16106 za otroška igrišča iz robinije ponuja tudi 4 didaktične elemente, 5 glasbil za zunanje igrišče in  2 klopi.
Tudi ta ladja je namenjena vsem otrokom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Spada v otroška igrala, na katerih se lahko vsi otroci igrajo skupaj, skupaj ustvarjajo glasbo in poslušajo drug drugega.

Ladja 11309 tudi ponuja več mehanizmov za igro s peskom: dvigalo, spust, mlin, več igralnih miz, dvojno steno za igro s peskom, tehtnico za otroška igrišča in zunanjo kuhinjo za otroško igrišče, opremljeno s pravo kuhinjsko posodo iz nerjavečega jekla in 2 klopema.
Ponuja tudi 2 didaktična elementa: vrtečo se optično iluzijo in uro z vrtljivimi urnimi kazalci ter 5 dekorjev: sidro, delfina, svetilnik, morskega konjička in kompas. Otroška igrala ladje prinašajo izredno veliko vrednost v življenja otrok, ki se bodo na njih igrali: nešteto čudovitih spominov, pridobljenih spretnosti, sproščenih trenutkov, veselja.

Vsako leto dodajamo nove neverjetne modele v naš katalog. Naša otroška igrala si lahko ogledate tukaj.

Copyright © 2022, 2023 Vesna Duval Vse pravice pridržane. Izdelava modelov je dovoljena le proizvajalcu Eko igrala d.o.o. Eco play l.l.c., kopiranje je prepovedano. Vsi modeli so registrirani pri ProtectMyWork.com.