Main menu

naravna igrala

Otroška igrala KAKOVOST

Otroška igrala VARNOST

Motorični parki, Gibalni parki

Motorični parki POGLEJ MODELE ali PRENESI KATALOG 

Motorični parki dajejo prostor in s tem možnost celotni družini, da se giblje, zabava, razvija in doživlja popolnoma nove situacije skupaj. Gibalni parki so lahko sestavljeni iz elementov, ki so varno izdelani kot otroška igrala (starostno obdobje 0 do 14 let pokriva varnostni standard SIST EN 1176) ali kot trajno nameščena zunanja fitnes oprema (starostno obdobje 14+ pokriva varnostni standard SIST EN 16630). Motorični parki so okolja, ki vse to omogočajo in s tem prinašajo dragoceno pridobitev za družbo, ki z vsakim obiskom gibalnega parka postaja bolj zdrava, spretna in zadovoljna.

Vsi modeli so registrirani pri ProtectMyWork.com. Copyright © 2022 Vesna Duval Vse pravice pridržane. Proizvodnja modela je dovoljena le proizvajalcu Eko igrala d.o.o., kopiranje je prepovedano. 

Otroška igrala Sport

Referenca: otroška igrala v soseski Lenivec v Sežani

Ecoplay otroška igrala iz robinije so še posebej trdna, stabilna, vzdržljiva in privlačna. Današnjim otrokom ponujajo zabavo, katero je njihovim prednikom dajala narava. Poslanstvo naravnih otroških igral Ecoplay je otrokom omogočati največ gibalnih in razvojnih možnosti.Otroška igrala Ecoplay bodo služila številnim generacijam, saj je Robinija najbolj trpežen evropski les. Gre za izjemno trd les, katerega odpornost se primerja s tropskimi vrstami lesa, kot sta Tik in Iroko. Robinija je naravno trpežna do 20 let in več (razred 1: zelo trpežna po EN 350-2). Robinija je zelo trda (7.560 N), celo trša od Tika (4.740 N), Iroka (5.610 N), angleškega hrasta (4.980 N) in škotskega bora (2.420 N), a hkrati zelo žilava in elastična.

Vsi modeli so registrirani pri ProtectMyWork.com. Copyright © 2021 Vesna Duval Vse pravice pridržane. Proizvodnja modela je dovoljena le proizvajalcu Eko igrala d.o.o., kopiranje je prepovedano. Certifikat št.: 10154150521S050.

Motorična igrala Ocean

Referenca: motorična igrala na igrišču Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana

Otroci potrebujejo motorična otroška igrala, ki jim omogočajo veliko gibanja, zabave, izzivov, razvoja in druženja. Motorična igrala Ecoplay otroku vedno znova ponujajo izzive, ga spodbujajo, da stopi iz cone udobja na neznano območje in se preizkusi v nečem novem. Vsa motorična igrala Ecoplay ustrezajo zahtevam varnostnega standarda SIST EN 1176, a kljub temu otroku omogočajo, da se vedno znova presega, da pokaže svoje sposobnosti, da premaga nek strah ali pa stori nekaj, česar ni storil še nikoli prej.

Motorična igrala Ecoplay tudi pomagajo sproščati napetost in energijo, otroci se urijo v vzdržljivosti in hkrati agilnosti, krepijo atletske spretnosti in pridobivajo samozavest pri obvladovanju svojega telesa v gibanju.

Vsi modeli so registrirani pri ProtectMyWork.com. Copyright © 2021 Vesna Duval Vse pravice pridržane. Proizvodnja modela je dovoljena le proizvajalcu Eko igrala d.o.o., kopiranje je prepovedano. Certifikat št.: 10154150521S050.

Otroška igrala Castle

Referenca: otroška igrala v kraju Socerb

Ecoplay strokovnjaki za otroška igrala vam stojijo ob strani v celotnem procesu nakupa igral. Uspešno dosegajo zadovoljstvo naročnikov že od leta 2003. Razumejo vaše potrebe, želje in vam znajo pomagati. So TÜV certificirani za izdelavo igral, namestitev igral, vzdrževanje igral in pregledovanje po SIST EN 1176.

Ko stopite z njimi v kontakt, vam prisluhnejo in vas povprašajo o željah, potrebah, razpoložljivem prostem prostoru in stroškovnem okvirju. Predlagajo vam otroška igrala, ki gredo varno v vaš prostor, zadovoljijo vaše želje in so v okviru navedenih sredstev. V kratkem času vam pošljejo ustrezno ponudbo za dogovorjena otroška igrala, vgradnjo le teh, varno podlago pod igrali in ostalo dogovorjeno. Ob naročilu opravijo ogled, na katerem vse preverijo in z vami dorečejo podrobnosti izvedbe. Ecoplay strokovnjaki za otroška igrala so vedno prisotni pri izdelavi in vgradnji igral. Skrbijo tudi za vrhunsko usposobljenost monterjev ecoplay.