Kakovost

Vemo, da sta vzdržljivost in trajnost otroških igral za vas ključnega pomena. Naša otroška igrala sestavljajo materiali najvišje kakovosti, inovativnosti in trajnosti. Za zaščito lesa je uporabljena v Evropi edinstvena globinska impregnacija EXTRA - COAT, ki nudi visoko zaščito pred pronicanjem vode, UV žarki, gnitjem, plesnimi, gobami in paraziti obenem pa je popolnoma neškodljiva za človeka, živali in rastline.

Les prihaja izključno iz certificirah gozdov.

VZDRŽLJIVOST

Spodnje slike prikazujejo testiranje vzdržljivosti otroških igral Legnolandia v procesu pridobivanja certifikata o skladnosti igral z EN 1176.

TRAJNOST

Legnolandia je edino evropsko podjetje, ki za zaščito lesenih delov otroških igral uporablja v ZDA patentirano globinsko impregnacijo EXTRA - COAT. Ta edinstvena impregnacija omogoča zaščito celega elementa in tako preprečuje gnitje lesa tudi, če se v njem pojavijo razpoke.   

Zaščita EXTRA - COAT je popolnoma neškodljiva za človeka, živali in rastline, istočasno pa zagotavlja izjemno trajnost otroških igral (10 let garancije na nosilne lesene dele in 20 let življenjske dobe), saj jih ščiti pred UV žarki, pronicanjem vode, gnitjem, plesnimi, gobami in paraziti. Trajnost igral Legnolandia zagotavlja tudi tehnika izdelave nosilnih stebrov: izven srca lesa in lepljeni les.

Varno otroško igrišče

Smo zaupanja vredna ekipa TÜV certificiranih strokovnjakov, usposobljenih monterjev in hitro odzivnih skrbnikov, ki se zavzemajo za igrišča, ki navdušujejo.

 

Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

 

Skladnost naših igral z varnostnim standardom EN 1176 potrjujejo certifikati akreditirane, mednarodno priznane ustanove TÜV.

 

Ob računu tako prejmete:

  • izjavo o skladnosti igral s SIST EN 1176 in kot dokazila k izjavi priložimo kopije certifikatov,
  • izjavo o skladnosti podlage,
  • izjavo o skladnosti vgradnje igral,
  • garancijske liste,
  • tehnične podatke,
  • navodila za montažo, uporabo in vzdrževanje in
  • vse druge dokumente, ki so za upravljanje z igriščem potrebni.

 

Proizvajalca otroških igral Legnolandia in Obra Design, ki Vam jih ponujamo, sta sklenila zavarovalno polico proizvajalčeve odgovornosti.

 

Vse našteto omogoča varno igro otrok in konsistentne dokaze o skrbnosti investitorja.