Kako zagotovimo skladno izgradnjo igrišča?

Z veseljem in razumevanjem prisluhnemo Vašim potrebam in željam ter strokovno svetujemo od zasnove do izvedbe in upravljanja z igriščem. Naša otroška igrala so certificirana pri akreditirani ustanovi in tudi vgradnja igral poteka v skladu z zahtevami standarda in navodili proizvajalca. Poleg tega vgradnjo nadzoruje TUV certificirani strokovnjak, vsi naši monterji pa so poučeni o zahtevah standarda, opravili so teoretično in terensko usposabljanje. Prav tako Vam nudimo skladno podlago za blaženje padcev iz gumi plošč ali ekološkega PVC materiala ter pripravo terena pred izvedbo podlage.

 

MITJA BAŠA

  • prvi TÜV certificirani strokovnjak na področju varnosti otroških igrišč v Sloveniji,
  • 20 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu, vgradnji in vzdrževanju igral.

VESNA DUVAL

  • druga TÜV certificirana strokovnjakinja na področju varnosti otroških igrišč v Sloveniji,
  • 17 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu igral in površin za blaženje padcev,
  • predavateljica na usposabljanjih o varnosti otroških igrišč od leta 2007 do 2017,
  • strokovna svetovalka pri snovanju, načrtovanju in upravljanju otroških igrišč.

Strokovnjaka sta certificirana za vsa 4 področja, ki zadevajo otroška igrala; in sicer: izdelava igral, namestitev igral, vzdrževanje igral in pregledovanje igral po SIST EN 1176.

Certifikat bonitetne odličnosti AAA je potrditev dosežkov podjetja Eko igrala d.o.o. in zagotovilo naročniku o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti ponudnika. Bonitetno oceno odličnosti imajo le podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.