Kako vam pomagamo po nakupu?

Ob našem računu prejmete vso dokumentacijo, ki je za upravljanje z igriščem potrebna: izjava o skladnosti igral, s priloženimi certifikati; izjavo o skladnosti vgradnje; izjavo o skladnosti podlage, s priloženimi poročili o testiranju; garancijske liste; tehnične podatke; navodila za montažo, uporabo in vzdrževanje itd.

 

 

 

MITJA BAŠA

  • 16 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu, vgradnji in vzdrževanju igral.

VESNA DUVAL

  • 13 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu igral in površin za blaženje padcev,
  • predavateljica na usposabljanjih o varnosti otroških igrišč – že od leta 2007 dalje.

 

Strokovnjaka sta certificirana za vsa 4 področja, ki zadevajo otroška igrala; in sicer: izdelava igral, namestitev igral, vzdrževanje igral in pregledovanje igral po SIST EN 1176.

 

Tudi ostali naši svetovalci in monterji so poučeni o zahtevah standarda SIST EN 1176, opravili so teoretično in terensko usposabljanje. 

 

To kaže na našo izredno skrbnost, strokovnost, zanesljivost in kakovost, ki pripelje do maksimalnega zadovoljstva stranke. 

 
Certifikat bonitetne odličnosti AAA, prejet 04.07.2017, je potrditev dosežkov podjetja Eko igrala d.o.o. in zagotovilo naročniku o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti ponudnika. Bonitetno oceno odličnosti imajo le podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.