Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji!

Naše stranke že od leta 2003 vedo in povedo, da se na nas lahko zanesejo. Na nas se lahko zanesete tudi vi - pravkar smo prejeli novo sporočilo in certifikat, ki to znova dokazuje.

Certifikat bonitetne odličnosti AAA, prejet 20.04.2016, je potrditev dosežkov podjetja Eko igrala d.o.o. in zagotovilo naročniku o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti ponudnika. Bonitetno oceno odličnosti imajo le podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.

 

Sporočilo EBONITETE.si iz dne 20.01.2016: »Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji! Naredili smo izbor elitne skupine, ki predstavlja le 6,14 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Za te subjekte lahko z vso strokovnostjo potrjujemo, da sta njihov finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna. Vaše podjetje sodi v to elitno skupino, zato vam iskreno čestitamo!«

 

Sporočilo GZS, prejeto dne 13.04.2016: "Po podatkih Gospodarske zbornice Slovenije in družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija je podjetje Eko igrala d.o.o. uvrščeno med najbolj uspešna in zaupanja vredna slovenska podjetja."

 

Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!