Aktualno

Otroška igrala

Otroška igrala najvišje kakovosti in trajnosti na slovenskih igriščih. 

Talne igre

Naše talne igre se po slovenskih igriščih širijo zelo hitro. Kupci so prepoznali njihovo kakovost in uporabnost. Odlične so za spodbudo pri učenju in gibanju, saj ponujajo več zabave pri obeh aktivnostih.

Slike izbranih referenc:

Tags: 

Street workout naprave

Proizvedeno in certificirano v skladu s SIST EN 16630:2015!

Predstavljamo vam elemente za ulično vadbo priznanega evropskega proizvajalca HardBodyHang, s katerimi boste zadovoljni tako investitorji kot uporabniki.

Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji!

Naše stranke že od leta 2003 vedo in povedo, da se na nas lahko zanesejo. Na nas se lahko zanesete tudi vi - pravkar smo prejeli novo sporočilo in certifikat, ki to znova dokazuje.

26.01.2017: "Po podatkih Gospodarske zbornice Slovenije in družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija je podjetje Eko igrala d.o.o. uvrščeno med najbolj uspešna in zaupanja vredna slovenska podjetja." 

Ekološki trim elementi

Ob naravoslovni učni poti ob Hublju smo po naročilu Občine Ajdovščina izdelali in namestili ekološka trim orodja. Orodja so izdelana iz lesa primorske akacije - v tem primeru prav iz akacije iz Vipavske doline, popolnoma naravna - brez impregnacij ali drugih premazov, saj akacija spada med najbolj odporne drevesne vrste z naravno trajnostjo do 25 let. Tudi za vas lahko izdelamo spodaj prikazane elemente ali druge elemente izdelane po vaših željah.

Naravna otroška igrala iz akacije

Naravna otroška igrala iz primorske akacije so ročno izdelana v Sloveniji upoštevajoč stroge varnostne zahteve SIST EN 1176!
Vabljeni k ogledu najnovejših modelov na www.ecoplay.eu 

Popolna novost za najmlajše: poligon po Sloveniji! 

Otroška igrala Obra Design zdaj tudi v Sloveniji!

Z veseljem vam predstavljamo nov, zelo obširen program kakovostnih lesenih otroških igral priznanega avstrijskega proizvajalca Obra Design.

Referenca: lesena otroška igrala v KS Grosuplje:

Pregledovanje lastnega otroškega igrišča v vrtcu

Vesna Duval, TUV certificirana strokovnjakinja
V Uradnem listu RS, št. 47/2010 iz dne 11. junij 2010 je bil objavljen Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o normativih in minimalnih tehničnih pogojih za prostor in opremo vrtca, ki določa, da mora ravnatelj  do 1.1.2011 imenovati osebo zadolženo za pripravo, realizacijo in izvajanje programa pregledov,  ki mora do takrat program pripraviti ter imenovati komisijo za letni pregled. Komisija mora biti sestavljena iz najmanj treh članov, od katerih mora biti ena oseba ustrezno usposobljena.

Strani

Vprašajte nas!